Ingredienser:
- 1 tsk matcha pulver
- 1-2 tsk varmt vand
- 1 kop mælk (Jeg bruger normalt havremælk)
Instruktioner:
Trin 1: Brug bambus skeen til at tage matcha pulveret ned i en skål.
Trin 2: Tilsæt 1-2 teskefulde 80-90 graders varmt vand til skålen, og pisk blandingen med en bambuspisk, indtil det bliver til skummer og er uden klumper.
Trin 3: Hæld matcha-teen i en kop(eller brug matcha skålen som kop) og tilsæt mælk. Brug en ske til at holde skummet tilbage, mens du hælder mælken i.
Trin 4: Rør i teen med bambusskeen, indtil den er godt blandet.
Suplér med kogende vand. Nyd din matcha latte, mens den stadig er varm.
Så nemt er det! Du kan justere mængden af matcha pulver og mælk/vand efter dine smagspræferencer. Du kan også eksperimentere med forskellige typer mælk og skummende metoder for at få den perfekte matcha latte.